Monday, May 16, 2011

cedey~
niat dihati mmg teringin wat pre-wedding shoot..
tp disebabkan Apink budak jahat  tidak memberi kerjasama a.k.a malu la konon..
impian nak wat pre-wedding photo seakan-akan tidak tercapai..

pertama kali Apink ish geram la kat dia ni ajak kawen..
benda yang terfikir..terlintas di fikiran...adalah pre-wedding..
suka tengok picca pre-wedding..
rasa shuweet..comel...calm...
apa tah lagi sebelum ni da survey-surver picca pre-wedding when blogwalking..
apatah lagi haku dengan Apink duduk berjauhan...
menyukarkan lagi impian haku..
bila berjumpa plak..bergelut menyiapkan persipan yang lain..
aish...cedey la..
ish..cedey sangat-sangat la..

Apink: Ala huny..jangan la cedey-cedey....
pas kawen nanti kita tangkap la gambar puas-puas..
nanti tym kenduri kawen pon kt ada ambik gambar..
nak wat camne kita kan duk jauh..
susah la nak wat appointment..
satgi tetiba kita ada keja laen..
tak ke kita kena cancel...

Haku (dalam ati je..): Eleh aritu da wat appointment..sume tak nak wat..
suruh bawak gitar pon malu...
geram la kat Bie..
seyes geram~
hurm tak mo la cedey lama-lama..
baek ilang kan duka ni dengan tengok picca pre-wedding yang jadik febret haku...
huhu...tapi kenapa ati makin cedey ni...
okey..enuff...stop emo-emo..
jom cuci mata..
tengok picca ni lg baguih..





alololo...
shuweet nyerr...
macam iklan plak..
suka la..






kawaii....
lokasi shoot pre-wedding ni kat UPM je..
dekat je dengan tempat haku..
tp chantek kan view..
luv it..





 pre wedding theme - back to school
chomel ye...
besh kan..
leh jap jadik budak sekolah..
da lama rasa ye tak pakai uniform.
makin teringin la nak wat pre-wedding..





yang ni pulak guna belon & bubble..
 hurm teringin nak wat cenggini...
simple but nice photoshoot...
sabar je la..
tapi kalau tak da rezeki nak wat camni pon..
tak ape la..
yang penting, haku dengan Apink idup bahagia la hendaknya..
Amin....
hunybie

4 Comments:

  1. fyna said...
    fyna suka yg 1st! nmpk elegant! hehe
    hunybie said...
    hehehe..lawakan...
    kalau yati sume pon nak try wat..
    tamak tak??hahaha
    AiniL Hawa said...
    buat jgn tk buat tau.... bole wat kenangan tunjuk kat anak cucu tua nnti hihihiiii ;)
    hunybie said...
    haha..mmg niat d hati nak wat..
    tp cam tak tercapai je..
    duk jauh dgn tunang ni mmg menguji kesabaran btul...huhu

Post a Comment