Friday, December 16, 2011

hunybie

Thursday, December 15, 2011


 wanita & benda-benda shuweet ni sgt sukar untuk dipisahkan..
sebab tu la keta ompompuan akan dipenuhi dengan benda yang penuh kecomelan...
patung bear la, anak ayam la, patung singa la..& macam-macam lagi..
haku pon tak mahu la ketinggalan dgn aksi yang penuh kecomelan di dalam keta haku..
so baru-baru ni haku telah menambah aksi kecomelan ini dengan bantal stoberi sgt shuweet di keta haku..
sgt menawan ati..sampai member-member ofis nampak bantal stoberi ini akan teringat kat haku yang chomel ini..
Bukti ye....

 dua budak chomel yang baru-baru ini dilaporkan telah jenjalan di PD
(hanya picca korang berdua saja k.yati ada..hehehe...so k.yati men buh ja kat blog..)

akibat kechomelan bantal stoberi ini..
dua budak chomel ini telah bertindak chomel dengan melakukan aksi drift demi menyelamatkan bantal stoberi haku yang ntah kat keta sapa ntah..
berani sungguh depa ni aihh...
siap ada karangan lagi untuk kejadian yang berlaku pada ari tersebut..
sangat chomel kan..
sila baca karangan di bawah..




Perjalanan ke PD kami terjumpa stoberi k.yati di dalam kereta lain.kami kejar dan teruskan misi mengejar.sambil berkata-kata…kita mesti selamatkan stoberi k.yati daripada di rompak.yeahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

Emily pun memecutkan kereta dengan menggunakan kuasa yang ada.tapi dah nama pun keta auto mana jelah boleh pergi kan.
Tapi xpe..kami tidak berputus asa..kata orang “alang-alang menyeluk pekasam..biar sampai ke dalam mulut”.sodap nie puasa2 kena ikan pekasam.nyummmmyeahhhhh!!!!!!!

Aksi drift telah ditunjukkan oleh emily semata-mata untuk menyelamatkan stoberi kak yati.dan saya hanya mampu memberikan sokongan moral kepada emily disamping menjaga anak-anak ayam yang telah diamanahkan oleh tuannya.maklum ar tuannya nak berdrift kan jaga anak ayam je stereng ntah ke mana.

Jadinya saya menjaga anak-anak ayam itu dengan sebaik mungkin.tetiba kami sampai di persimpangan lampu.dan stoberi nie semakin dekat dengan kami..hanya di depan kami saje.

Tapi saya hanya mampu melihat saje stoberi nie ilang dari pandangan mata kerana tetiba baru teringat plat k.yati

KCH lah bukan NCH.
(OWHHHHH…salah keta dah)

Sekian terima kasih

p/s to anum & emily: thanks tolong ligan keta NCH tu demi menyelamatkan bantal stoberi tu..even k.yati tahu korang tgh usha driver keta tu kan..mana la tahu encem kan...seb bek ompuan yg bawak keta tu..klo tak korang ikut pa dia balik umah...

hunybie

Wednesday, December 14, 2011

alhamdulillah...
hanya itu yang mampu haku ucap bila tahu berita gembira ni..
anugerah yang terindah bagi diri haku...
macam-macam perasan yang haku rasa ketika itu..
nak nanges pon ada..
nak gelak pon ada...
rasa tak percaya pon ada...
risau ada..seriau ada..worry ada...don't worry pon ada..hohoho..
macam-macam ada...

haku & Apink papa-to-be sebenar ye nak tangguh plan untuk dapatkan baby dalam 6,7 bulan after our marriage..
ye la sbg status PPJ a.k.a Perkahwinan Jarak Jauh ni membuatkan kami nak merancang kehamilan...
tapi bila difikir-fikir, nape nak plan...anak kan rezeki dari Allah..
tambahan pula dengar ramai kawan yang happy became a new pa&ma...
automatik kami berdua teringin nak gak ada our own baby ...
so kami serahkan kepada takdir..
InsyaAllah klo ada rezeki, kami berdua akan terima dengan ati yang terbuka..
klo tak ada rezeki, kami akan berusaha lagi..

alhamdulillah..selang 2 bulan setengah kami berkahwin..
akhir ye haku syak haku da pregnant..
ok..baru syak tapi amat mengharap...
yakni di ari kekalutan persiapan ari raya pada keesokan ari ye & persiapan berbuka..
haku dengan segala kenervesan mengtry buat pertama kalinya 'urine test' & alhamdulillah +ve...
ekceli pregnen test tu Apink da beli masa hari pertama haku lewat datang bulan..
siap beli 2 lagi..hehe..excited terlebey betul..
tapi mak mentua tersayang pesan kalau nak result yg lebih tepat..
haku kena test after seminggu haku lewat dtg bulan...

yang kelakar ye haku pon da beli 1 pregnancy test tu masa shopping dgn member...
that means, haku da buat 3 'urine test'..
satu kat umak mak mentua, umah mak & umah sewa haku...
seb bek ada 3 umah, klo ada sepulu umah..
tak pasal2 haku wat 'urine test' tu sepuluh kali..
hohoho...ok haku mmg suka mengarut....

tapi perasaan was-was tu masih ada..
dalam ati tu masih terdetik, "hurm haku ni betul ke mengandung..."
so after je balik dari kampung lepas beraya sakan..
haku & Apink pegi klinik kat serdang..
and juz for checking using 'urine test' utk ke-empat kalinya & ubat asid folic...
kami kena charge doctor tu RM30 hengget..
siap kena marah lagi doktor tu sbb kami wat-wat tak taw yang haku da pregnant..
doc tu marah kat Apink je la kat haku tak pon sbb haku yg pregnant..kahkahkah
doc tu marah sbb b4 pregnant suami kena ambik tahu last period, simptom2 orang hamil la..
muahahaha..padan muka Apink..kan da kena marah..
but sume tu kami wat tak kisah bila doc tu start shake hand dgn Apink & then says "Tahniah, anda berdua akan menjadi parents. Isteri anda telah mengandung"..

Wah....mmg pengalaman yang haku tak kan kulupa...
such a shuweet memories..
right now haku da 19 minggu pregnant...
alhamdulillah stakat ni haku alah tak teruk sgt...


 bakal pak & mak budak..hehehe...

p/s: Ya Allah, aku bersyukur dengan rezeki pemberianmu..moga Engkau selamatkan kandunganku hingga anakku dilahirkan dengan sempurna anggota badan & mindanya...Amin~

p/s to my baby: hurm mama sangat sayang kat baby...muah...

hunybie

Friday, December 2, 2011

Doa semasa hamil 

Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada RasulMu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad S.A.W, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.

p/s: Ya Allah ya tuhanku, aku bersyukur dengan segala nikmat yang Kau berikan kepadaku..Alhamdulillah~

Thursday, September 15, 2011

Kamu & Orang Lain

Walaupun “~KUBUR LAIN-LAIN, DOSA LAIN-LAIN, SIKSA NERAKA LAIN-LAIN~”

INGATLAHHH...
yang memandikan jenazah kamu "ORANG LAIN"
yang sembahyang jenazah kamu "ORANG LAIN"
 yang mengkafankan jenazah kamu "ORANG LAIN"
yang mengkebumikan jenazah kamu "ORANG LAIN"
yang membacakan yaa siin d pusara kamu "ORANG LAIN"
yang bersedih diatas kematian kamu juga melibatkan "ORANG LAIN"

jadi jangan menyusahkan "YANG LAIN" DENGAN perangai kamu yang "TIDAK DISENANGI ORANG LAIN"...
p/s: kata-kata muhasabah diri dari mukabuku kawan

Friday, September 9, 2011

 
Ginjal tanya Jantung.. "sayang di mana?" 
Jantung jawab tak tahu.. 
Jantung pun tanya Paru-paru.. ''sayang di mana?'' ...
Paru2 cakap tak tahu.. 
Paru2 tanya hati.. ''sayang di mana?'' 
Hati pun jawab.. sayang ada kat sni.. 
Ginjal, Jantung dan Paru2 hairan.. 
Knp sayang ada di Hati?? 
Hati jawab.Hati dipilih oleh Allah untuk memiliki sayang.. kerana sayang, Hati rela menangis, Hati rela di lukai.. 
Dan kerana sayang, Hati rela berkorban.
 
hunybie

Thursday, September 8, 2011

wah tahun ni memang raya sakan...
terlampau sakan sampai raya ke-10 baru nak wish "Selamat Hari Raya Kepada Semua Muslimin & Muslimat"
"Maaf Zahir & Batin"
hehehe....
camne tak sakan haku da jadik 2 tuan rumah raya...
berulang-alik sambut raya kat Alor Setar & Pokok Sena...
seronok sangat-sangat..


raya pertama as hasben & wifey..muahaha...

raya sakan dengan famili belah Apink En.Kesayangan Ati
*picca raya famili belah haku plak non-ados...bcuz slalu tak cukup forum..huhu*


tahun ni celebrate raya pertama kat umah Apink hasben kesayangan .....
raya kedua umah haku, raya ke-3 umah Apink balik & so on..
tahun depan plak faham-faham la no..
start ghaya kat umah haku..
muahaha....
kengkadang tu rasa pelik gak sebab besa ye sambut dengan famili sendirik...
tp raya tetap meriah malah lagi gempaq dari raya sbelum ye..
plus dapat berita yang mengumbirakan kami sekeluarga pada raya ke-4 iaitu ari jumaat..
happening moment..
really precious memories..
Ya Allah...aku bersyukur dengan nikmat yang berikan pada hamba-Mu ini..
Alhamdulillah...

hunybie

Wednesday, August 24, 2011

 hurm tinggal 3 ari lagi haku nak balik kg..
yeyeye..balik kg..
memang tak sabaq..
duk menghitung ari..
lagu yg berkumandang kat radio plak menambah semangat nak beraya...

tapiiiiii...raya ni agak berbeza dengan ghaya tahun sebelumnya..
tetiba cuak..
 huhu..1st tym balik kampung duk umah Apink En. Kesayanganku..
adek ipar plak psiko haku habis-habisan..
sebab dia tahu kak ipar ni mudah panik,pucat,gelabah...
nak kena ni..hahaha..
gambaq di bawah adalah bukti adik haku cuba mengempakkan haku...



hahaha...iye..iye je haku cuak bila dia habaq mak mentua haku suruh wat ayam percik....
siap carik resepi...
bila haku tepon mak...mak habaq xtahu pon..
demm..adek ipar da kenakan haku...
wawawa~

2nd attempt nak kenakan haku...
haku pasrah..muahahaha....


 kali ke-3 lak dia habaq kat haku mak nak suruh haku masak rendang..
hahaha....makin sronok lak dia kenakan haku..
nak kena cubit ni...
ari-ari mendatang haku penuh dengan kejutan daripada adek ipar kesayangan...
wawawa~

p/s to adek ipar tersayang: jangan la slalu menyakat kakak ipar kamu yang slalu chumel kena attack panic ni....nanti kakak bagi gula-gula kat adek ek...muahaha


hunybie

Tuesday, August 23, 2011


posing yang lain daripada yang lain kan..
cam ahli gimnas pon ada...
comel je wat camtu..
rasa cam nak cubit je kan kalau tengok budak aksi comel..
geram~
seb bek anak orang lain..
tu tak berani nak cubit~
muahaha..

hunybie

Tuesday, August 16, 2011

kek to bufday boy~hahaha...ehsan dari mr.Google...
*nanti huny celebrate sama-sama dengan bie ek bila jumpa nanti...*


arini bufday Apink nama glamer hasben....
tapi just wish saje..
nak celebrate kena delay pas raya kut...
muahahaha...di bulan puasa ni tak baik la kan nak arrange PARTY party la sangat
nak blnja makan lak Apink duk jauh...
cedey~

bufday boy, Apink luv u so much


to my Apink somi terchenta:
1. semoga bie slalu sihat walafiat slalu...mn la tahu kalau huny sakit bie boleh jaga huny..hehe...
2. semoga bie dimurahkan rezeki so boleh la bie slalu belanja huny makan, belikan baju, bawak huny jalan-jalan...
3.semoga bie bahagia slalu..kalau bie happy huny pon happy ;)
4.semoga bie gemuk sikit sbb bila bie kuruih huny nampak gemuk sgt2x...muahahaha..

*wish bufday yang happy ending kat haku...muahahaha.----> gelak keji...*


hunybie

Monday, August 15, 2011

the nice thing in ramadan is bila kita dapat berbuka bersama dengan orang yang tersayang..
sebab tu la bila duk jauh ni teringat tym syadu-mahdu berbuka puasa dengan famili..
makanan yang sangat sedap sebab mak yang masak...
kuih-muih yang berlambak sebab bapak shopping sakan kat bazar ramadan...
riuh-rendah kami adek beradek sebab tolong mak kat dapur...
wawawa...rindu ye famili kat kampung...
rasa cam nak nanges tapi sebab da besaq da plus haku da kawen..
ayaq mata cuma bercucuran kat tepian mata..
satgi klo nanges sakan tak ke jadik bahan gelak oleh housemate...muahahaha...


bila da kawen pulak, haku dapat berbuka bersama somi tersayang hanya di ari cuti saja...
dugaan duk berjauhan ni mmg banyak..
kehidupan di alam perkahwinan adalah separa normal cuma..
tapi haku bersyukur sebab biar haku jauh dari famili, jauh dari somi terchenta..
haku tahu mereka pon rindu kat haku...
~perasan punya statement...kahkahkah~


namun bila dapat berjumpa dengan Apink somi terchenta...
semangat untuk berbuka puasa adalah berkobar-kobar..
so pencarian tempat makan dilakukan secara bersungguh-sungguh..
dan terserempak la kami dengan restoren Haji Sharin Low ni...
ok..view kat luar dia mmg menarik..so kami berdua adalah tertarik untuk berbuka di situ..
and the result, sgt2x la memuaskan..
memang sodap la..
len kali maw datang lagi..


menu yang merah ang-ang...


name makanan dalam menu adalah sangat berbelit-belit haku nak sebut..
but dun worry, pelayan kat restoren ni adalah baik-baik belaka sebab layan segala pertanyaan & kemusykilan kita...mmg tip top la layanan...
dalam menu dia tu ada lambang pangkah chopstick..
haku ingat makanan takda ghupe-ghupe ye tu adalah menu pilihan sifu means terbaek dari ladang la...


penghayatan yang tinggi diperlukan untuk memilih menu yang terbaik..


posing terlebih juga perlu bila keputusan pilihan makanan adalah muktamad


nasik ayam yang terbaik dari ladang...


tapi seyesly hanya nasik ayam di atas saja yang haku dapat rakam...
gambar kenangan bersama lauk-pauk yang lain tidak sempat haku ambik..
kejadian ini disebabkan telah masuk ye waktu berbuka bagi kawasan yang sewaktu dengan ye..
almaklum la..kan da menjadi sunat berbuka dengan kadar segera...alasan~
so apa tggu lagi...letak hp kat tepi..jom makan..
huhu..gelojoh..memang haku gelojoh..hahaha


kalau korang ni nak pi makan kat restoren ni..
korang boleh la melilau kat area bangi..
ala sebelum sampai kat Soho..
klo tak tahu gak...tak dapek la den nak menolongnya...
hahaha...haku nak tunjuk jalan pon haku tak gheti..
hurm petang ni nak berbuka apa ek~
hunybie


Monday, August 8, 2011

"Syaitan : start bulan ni aku mc sebulan ..

Iblis : Aku cuti tanpa gaji..

Nafsu : takpa2..kerja hampa biar aku cover.."
...
Itulah janji nafsu kepada geng2nya untuk kerja Ramadhan ni..
♥ Jadi Jagalah iman,
jaga solat, jaga akhlak,
jaga puasa n paling penting jangan ikutkan nafsu ♥
~copy & paste status kat facebook kawan~ 

hurm..weekend aritu Apink somi terchneta bagi det siap-siap untuk beli baju raya..
last-last det tu haku terbeli benda laen yang x ada kena mengena langsung dengan hari raya yang mulia nanti..
that means haku kena kuarkan la det laen sendirik untuk beli baju raya..
sangat membazir...
 muka yang penuh penyesalan...tak dak baju raya tahun ni baru padan muka...
moral of value: bulan posa xdak syaitonnirajim but nafsu untuk bershopping adalah membuak-buak di sanubari haku..det makin susut...baju raya xbeli lagi..muahaha..baru kau tahu erti penyesalan..



Friday, August 5, 2011


dating dengan hubby Apink sambil layan muvie...


yupsss...this is Captain America b4 jadik super hero..


huhu...after kena suntik dengan ubat-tak-tahu-apa-dia
*umpama body badang selepas minum muntah jin kut..muahaha...*



pakai baju lagi la hensem plus pakai baju uniform tu..huhuhu
*tetiba teringat kat bapak..huhuhu....*



ceta ni ok la...
bagi rate 4/5...
ada lawak, action, hero hensem...hohoho...
memang sangat-sangat tak rugi beli tiket tengok ceta ni..
tengok ending muvie ni maybe ada kesinambungan kut...
klo ada, konfem akan tengok lagi...


pas layan muvie...pi makan-makan...
yeay...





 hubby haku baik giler...ayam tu dia bagi kat haku
*tipu~ Apink nak tukar ayam...sbg istri yang baik...haku redha je...huhuhu*





muka tengah lapar bl dpt sudu dgn pisau tu mmg tak peduli da hal lain...


after boost energy dengan makan paha ayam gebu-gebu..
haku dengan Apink hubby terchenta ronda-ronda kat Mines survey baju raya..
but nape baju raya kat sini mcm baju raya tahun lepas...
maybe design baru tak kuar lg kut..
hurm camne ek ghupe baju raya haku tahun ni??
nak beli online ke nak beli kat kedai..
hurm..
nak cari blogshop yang jual baju raya chantek la pasni..

hunybie

Thursday, August 4, 2011

adek kesayangan akan terbang dari Sabah & datang ke KL...
yeay...Sabtu ni ada teman bergaduh mesra...
ye kami klo da lama tak jumpa konfem-konfem akan sembang sampai ke pagi..
ade je topik nak sembang...
pernah skali tu sampai bapak haku ketuk pintu bilik ktorng..
suruh tido sebab kami sembang bisik-bisik tapi annoying giler..
cer korang imagine bunyi hantu dalam muvie yang berbisik-bisik...
hurm, gitu la bunyik ye
hahaha...sian kat bapak haku tak leh tido..

tapi klo da slalu jumpa akan gaduh ari-ari...
hahaha....
ada je benda nak gaduh.....
tapi kami gaduh-gaduh manja je..
ala besa la klo gaduh sampai tarik rambut..
baru best gaduh...
muaahaha...
tapi pas gaduh kami cool ja...
windu ye zaman kecik..

tapi bila da besar ni slalu terpisah...
tym studi duk jauh...
adek comot studi kat Penang..
haku lak duk kat Johor...
mmg da jarang-jarang jumpa..
tapi makin jarang ni la yg buat makin sayang...
huhuhu...


 adek comot dengan muncung itiknya
p/s to adek comot: tahu ang marah klo buh gambar muncung itik ni..tapi blog k.ti suka ati k.ti la nak buh...muahahaha...


tym kecik-kecik dulu..
mak haku slalu pakaikan kami baju yang sama, kasut yang sama..
ada org ingat kami adek kembar tapi tak seghupe..
hehehe...
tym da beso ni...
banyak baju kami yang lebih kurang..
even dia duk di utara, haku duk di selatan...
atau haku di semenjung dia di Sabah sana..
mmg ada je benda yang sama kami beli...
hehe...maybe da adek beradek..
minat pon sama..
gaduh pon slalu berebut sebab minat benda yg sama...

makin tak sabar nak ari Jumaat ni...
yeay~

hunybie

Monday, August 1, 2011

selamat berposa & selamat menyambut bulan Ramadan..
moga Ramadan tahun ni lebih bermakna buat kita semua..
dan Ramadan kali ni mmg bermakna untuk haku..
sebelum ni bersahur dengan famili atau rakan-rakan..
tapi kali ni haku bersahur dengan Apink en.hasben tersayang...
tak sangka la dapat sambut 1 Ramadan ni dengan Apink..
al-maklum la kami berdua ni duk jauh..
seb bek Johor cuti pada ari pertama posa..
bersyukur sangat2x..tapi jeles gak..
nape Selangor tak cuti??why?why??

lagi bermakna smlm makan malam hubby Apink yang masak..
ni yang makin sayang kat hubby Apink..
terlampau excited nampak ketam masak sos & udang masak kunyit smpai terlupa nak ambik gambar hubby Apink masak..
hurm nape tetiba hubby Apink nak masak pon tak taw..
siap suruh haku duk diam-diam kat depan tv...
tak payah susah nak tolong dia..
Apink nak wat sume..
hurm nak tunjuk teror memasak la tu..
tapi seyesly..hubby Apink memang pandai masak..
housemate yg makan ketam & udang tu puji lambung-lambung kat Apink..
erk..tercabar ego kewanitaan haku..
xpe..xpe..next tym nak praktise masak slalu bagi hubby Apink tak boleh lawan..
muahaha..muahaha..
(agak-agak ye bl la tu??....huhuhu...)

smlm tepon mak...
almaklum tym posa ni kena wish & mintak maaf kat mak & bapak..
ye la..nak bagi bulan posa lg berkat...
sembang punya sembang dengan mak..
terexcited tanya soalan-rutin-tiap-tiap-tahun-tanya-mak
"Mak, raya tahun ni kita nak tema kaler ape??Merah nak tak??
punya la haku bersungguh tanya dan mengharap mak setuju dengan cadangan haku..
"haiiiiii....da kawen pon nak tanya mak lagi ke??kena la tanya somi...famili belah sana..."
huhu..bukan main lagi mak haku gelak kat haku..
nak wat cmne..da tipa-tiap tahun plan dengan mak..
tahun ni plak dengan famili baru..
erk..tetiba cuak..
ngupe-ngupe ye tahun ni haku tak raya kat rumah mcm tahun-tahun sebelum ni..
haku beraya kat umah Apink hasben terchenta...
hehehe...arini baru posa pertama da excited ek nak smebang pasal baju raya..
tak senonoh betul..
hurm baik fikir nak makan apa berbuka ni??
nak masak ke men tunjuk-tunjuk hehehe....beli kat bazar ramadan la tu
selamat berpuasa..& jgn wat-wat lupa puasa...


"Bie, tym berbuka nti bie masak lagi na...muahaha~"

hunybie

Monday, July 25, 2011

title di atas adalah tidak ada kaitan nak membeli tingkap..
seyely ianya adalah tidak kena mengena dengan nak beli tingkap..
sebab tingkap di umah haku adalah baik-sebaik saja..
haku belom ganas sampai tahap cermin tingkap kat umah ilang sebelah..mengarut..
title di atas adalah akibat kecelaruan pemilik blog ni nak bagi title kat entry...
muahahaha..

truely...
entry ni adalah untuk berkongsi tip jenjalan di shopping compleks..juz jalan-jalan saja..
no beli-beli..hahaha..

1. cari kedai perabot..

pastu tido


try & error duduk krusi kat kedai tu...


bila da puas ati, ajak lagi rakan2 anda yang lain...hurm sah..krusi tu mmg slamat..hahaha..


cari langsir pastu main sorok-sorok..ni kena sorok antu ke antu yang men sembunyi-sembunyi..


bergambar depan cermin...syabas mirror-mirror in da world..anda telah berjaya menampakkan muka kami gebu-gebu tembam..muahahaha...


2.cari dinding yang cantik 


yang mn satu lagi cantik..dinding ke posing giler-giler kitaorang??hahaha


3.cari eskrem...


da penat latew...berehat-rehat dengan eskrem di tangan adalah nyaman skali...


sambil makan eskrem...menjenguk-jenguk kedai baju-yang-urban-giler-tapi-da-start-pasang-iklan-raya-padahal-posa-pon-tak-start-lagi-yeay


4. cari alat timbang berat badan...


pulun mencari kumpul det syiling..nak timbang punya pasal..4 kupang tu..cet...


tindakan yang bijak bila timbang berat badan lepas makan eskrem...hahaha..
pastu riuh rendah kat situ kecoh berat badan da naek lagi..
tapi gambar dengan berat badan pemilik blog ni perlu dielak sama skali..
ini untuk mengelakan blog menjadi berat seterusnya menyukarkan untuk membuka atau mengepos entry kat blog ini...
huh..nampak benar menipu ye..muahahaha..


ini pemilik blog dengan eskrem..muahahaha..


hunybie

;;