Friday, August 5, 2011


dating dengan hubby Apink sambil layan muvie...


yupsss...this is Captain America b4 jadik super hero..


huhu...after kena suntik dengan ubat-tak-tahu-apa-dia
*umpama body badang selepas minum muntah jin kut..muahaha...*



pakai baju lagi la hensem plus pakai baju uniform tu..huhuhu
*tetiba teringat kat bapak..huhuhu....*



ceta ni ok la...
bagi rate 4/5...
ada lawak, action, hero hensem...hohoho...
memang sangat-sangat tak rugi beli tiket tengok ceta ni..
tengok ending muvie ni maybe ada kesinambungan kut...
klo ada, konfem akan tengok lagi...


pas layan muvie...pi makan-makan...
yeay...





 hubby haku baik giler...ayam tu dia bagi kat haku
*tipu~ Apink nak tukar ayam...sbg istri yang baik...haku redha je...huhuhu*





muka tengah lapar bl dpt sudu dgn pisau tu mmg tak peduli da hal lain...


after boost energy dengan makan paha ayam gebu-gebu..
haku dengan Apink hubby terchenta ronda-ronda kat Mines survey baju raya..
but nape baju raya kat sini mcm baju raya tahun lepas...
maybe design baru tak kuar lg kut..
hurm camne ek ghupe baju raya haku tahun ni??
nak beli online ke nak beli kat kedai..
hurm..
nak cari blogshop yang jual baju raya chantek la pasni..

hunybie

2 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    WAHHH....bestnya dapat spend time ngan hubby.
    anum tau bila akak kuar date nie.hehehehehe.
    anyway mkn kenny rogers anum suka desert dia.mmg mabeles.nak dibandingkan ayam yang susah betul nak abis even dah abik size plg kecik.
    hunybie said...
    hehehe..maybe nilah kebaikan somi duk jauh..bl jumpa dating mcm sblm kawen dlu...
    hehe..anum pon wat k.yati terkezut aritu..naseb baik tak melatah tertanya byk soalan cepu emas...hehehe
    k.yati pon xabih klo makan ayam dier...even k.yati kuat makan..hahaha..

Post a Comment