Monday, July 25, 2011

title di atas adalah tidak ada kaitan nak membeli tingkap..
seyely ianya adalah tidak kena mengena dengan nak beli tingkap..
sebab tingkap di umah haku adalah baik-sebaik saja..
haku belom ganas sampai tahap cermin tingkap kat umah ilang sebelah..mengarut..
title di atas adalah akibat kecelaruan pemilik blog ni nak bagi title kat entry...
muahahaha..

truely...
entry ni adalah untuk berkongsi tip jenjalan di shopping compleks..juz jalan-jalan saja..
no beli-beli..hahaha..

1. cari kedai perabot..

pastu tido


try & error duduk krusi kat kedai tu...


bila da puas ati, ajak lagi rakan2 anda yang lain...hurm sah..krusi tu mmg slamat..hahaha..


cari langsir pastu main sorok-sorok..ni kena sorok antu ke antu yang men sembunyi-sembunyi..


bergambar depan cermin...syabas mirror-mirror in da world..anda telah berjaya menampakkan muka kami gebu-gebu tembam..muahahaha...


2.cari dinding yang cantik 


yang mn satu lagi cantik..dinding ke posing giler-giler kitaorang??hahaha


3.cari eskrem...


da penat latew...berehat-rehat dengan eskrem di tangan adalah nyaman skali...


sambil makan eskrem...menjenguk-jenguk kedai baju-yang-urban-giler-tapi-da-start-pasang-iklan-raya-padahal-posa-pon-tak-start-lagi-yeay


4. cari alat timbang berat badan...


pulun mencari kumpul det syiling..nak timbang punya pasal..4 kupang tu..cet...


tindakan yang bijak bila timbang berat badan lepas makan eskrem...hahaha..
pastu riuh rendah kat situ kecoh berat badan da naek lagi..
tapi gambar dengan berat badan pemilik blog ni perlu dielak sama skali..
ini untuk mengelakan blog menjadi berat seterusnya menyukarkan untuk membuka atau mengepos entry kat blog ini...
huh..nampak benar menipu ye..muahahaha..


ini pemilik blog dengan eskrem..muahahaha..


hunybie

2 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    hu....mmg nie adalah langkah yang paling terbaik mengelakkan kita membeli.owhhh nafsu shoping memang kena jaga baik2.
    hunybie said...
    magik bin ajaib ye kt xbeli barang pon aritu..baguih...baguih...berhuha-huha kat shopping complek tym rehat adalah terbaek...

Post a Comment