Friday, May 27, 2011

huhu..
korang-korang yang baca tajuk di atas jangan la fikir yang bukan-bukan ek..
jangan tuduh haku ni ada dirty minded ke hape..
tetiba nak wat entry pasal condom heel ni sgala..
nanti tak pasal-pasal blog haku kena block pulak..
hehehe...
 haku sebenar ye nak ceta pasal bendalah ni..

*


*


*

condom heel

haku pon tak taw la nape omputeh ni suka bagi nama peliks kat bendalah ni..
trauma taw orang mendengar ye..
cuba bagi nama sarung tumit kasut...
kan sopan..
orang melayu ni memang sopan-sopan belaka..
hahaha..



 ni sebelum & selepas pakai condom heel..erk sarung tumit kasut..hahaha

febeles kan..
cantik..
can give u dramatik change pada kasut..
dari kasut besa-besa bertukar jadik kasut yg canggih manggih..
boleh tukar ikut kesukaan korang..
macam-macam design ada..
korang nak tengok??
jom kita cuci mata~

*



*



*











huhu...
chantek kan....
teringin nak beli..
ada sapa2 jual ke kat negara ni..
nak cari..nak beli...

hunybie

2 Comments:

  1. ♕ Mr.IX ♂ said...
    memacam la kan..mcm gaya ala retro.
    hunybie said...
    retro yg nmpk stailo~

Post a Comment