Friday, March 2, 2012

ehem..ehem...agak rendang & gemuk ye haku..huhuhu~




kazen, adek ehhh...kakak, adek ecah & adek man~


bajet comel tapi comot




picca taken by Apink my luvly hubby


Oh..kuala perlis...
tempat febret kami sekeluarga klo nak makan makanan seafood..
sebab seafood kat situ murah & sedap...
masjid kat sini pon da makin cantik..
tp....nak ambik bilik air smbyng kat luar..
nak masuk masjid lak seiring la dengan kaum laki...
kan bagus klo tempat sembayang pompuan tu disekalikan dgn tempat mengambil wudu'..

best ye tym ni kami adek beradek dapat berkumpul...
bila masing-masing ada tanggungjawab, makin payah untuk kami berkumpul skali..
even juz 4 orang adek beradek tapi payah betul kami nak to-get-her-get-her cam dlu...
ni pon tak cukup forum lagi..
ada lagi adek haku sorang yang duk kat U yang tak cuti...
tapi klo berjumpa pon mesti gaduh ye..
hehehe...tapi sebab tu la makin rindu kat adek-adek haku..
sebab rindu nak bergaduh..hahahaha...

oh..kedahku yang hijau kuning...mmg semangat kenegerian kedai makan ni...




pulun cheq pulun...hikhik


 nampak sotong celup tepung tu...mmg terbaik dari ladang....sedap, tak berminyak & rangup...nyummy...

see...
pinggan kami 1 famili mesti licin klo datang ke Kuala Perlis..
mmg sedap & puas ati...
hehehe....
sebab tu la Kuala Perlis menjadi tempat febret kami sekeluarga bila tym cuti...
bila tengok picca ni teringin lak nak makan kat sana..
huhuhu...

p/s: tak sabar ye nak balik kampung minggu depan....ada kenduri kat umah...hehehe...msti meriah....banyak makanan....

p/s to Adek Ecah: I know u nerves...sowi la I tak dapat tolong tym kenduri sebab I tengah sarat bawak baby dalam perut ni...tapi I leh tolong makan tym kenduri ek...kihkihkih....



2 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    makin besar susah rasanya nak sama2 hang out.bl xbetul2 deal nak jumpa mmg susah dapat bersama.
    sesekali keluar adik beradik sgt seronok.rasa dapat kembalikan zaman kita bebudak lagi.lagi best kalau dpt wat aktiviti bersama2
    hunybie said...
    mmg sgt susah...msti ada je tak cukup forum bl berkumpul...la ni kena tunggu ari raya je leh dapat kumpul semua...huhuhu...

Post a Comment