Friday, March 23, 2012

sekarang tengah layan ceta korea..
huhu..habit buruk masa duk kat U dulu datang balik...
ishhhhh.....camne leh terjebak semula dengan habit yang da lama ditinggalkan dulu...
bila start tengok 1 episod terasa nak bagi abih malam tu gak semua episod drama tu...
giler...da panjang drama korea ni...
aduyai...
tapi klo da minat...
 haku redha...wawawa~



 ni para pelakon dalam ceta ni


 ni hero...huhu...cuteee~


ni plak heroin...pon sangat2 comel~


huhu...besa la mesti la hero no.2..baru drama tu best kan~


Sinopsis:
heroin ni baru putus dgn pakwe dia..
so dia pasang la target nak cari pakwe baru kena la encem, kaya & stylo..
tym tu lak dia slalu bertembung dengan hero ni..
mmg menepati ciri2 yang dia nak la...
dia pon dgn muka tembok ye propose hero tu jadik pakwe dia...
tup-tup...hero tu masih budak sekolah rupa ye...
da hero tu anak orang kaya...pakai keta mewah..pakai baju stylo mcm orang da keja bagai...
camne la heroin tak salah faham yang hero tu da tua juz muka je baby face...
padahal hero tu mmg budak sekolah lagi...hahaha
yg wat parah lagi heroin tu tengah praktikal jadik cikgu kat sekolah hero tu studi...
 mmg jadik bahan kena usik la heroin tu..
ceta ni mmg kelakar...
boleh la nak relaks otak sambil gelak-gelak...



 rasa-rasa ye 'power kerabunan mata' haku naik dgn megah ye disebabkan menghadap ceta korea kerap sgt depan lappy~

hunybie

1 Comment:

  1. Qhayriel Azrul said...
    I like korean movie

Post a Comment