Tuesday, March 27, 2012

alhamdulillah~
setakat ni haku sihat..
kekadang je rasa pedih ulu ati..
especially tym malam....kengkadang sepanjang malam...
sebab sekarang ni tido tak lena sgt..
kaki slalu sangat cram...
selalu sangat rasa nak terkencing..
my lovely baby pon klo bergerak mcm nak ajak main dgn mama dia...
 kuat sgt..tetiba baby tendang..terkejut mama-to-be taw..
tapi tak pe...cuz that means my baby sihat & kuat...hehehe...


yg pelik ye tym kat ofis jarang lak haku rasa ngantuk..
malah badan haku rasa sihat je..
sakit pinggang pon tak sangat...
kaki haku pon tak bengkak..
even haku pernah dengaq kaki akan bngkak tym preggy ni...
perut haku je da ada streching mark...
huhu...even buh minyak bio oil pon still ada gak...
tapi aku redha untuk my lovely baby...


ofismate aku yg preggy sebulan awal pon da start cuti...
duk menunggu due baby dia deliver...
klo ikut due dia 1 April ni..
hahaha..tym april fool tu...
bila sms tanya da bersalin ke blom but tak lagi juz rasa simpton je..
 dia da rasa contraction tym malam...
bila pagi je, ofismate haku tu ok..sihat je..
hehehe...saje je baby dia nak menyakat dia ek...
Ya Allah...Engkau mudahkanlah rakan seperjuangku ini semasa bersalin nanti..
moga dia & baby selamat & sihat...amin~

ni la bonda-to-be yang tengah menunggu da new born baby..chaiyok2x dla..

msti dia nerves sangat kan..
sebab haku pon da rasa nerves giler...
maybe sebab kitaorang preggy dgn timing yang lebey kurang je...
bila dia ceta sakit tym contraction..meremang bulu rome haku..
rasa sakit pinggang...badan rasa seram sejuk...kaki sejuk & perut rasa keras.. 
serius haku seriau...& makin nerves..
huhu...bila sampai due haku nanti itu la yang haku bakal rasa..
mudah-mudahan haku kuat tym tu.... 


i know i gonna be strong...tengok dgn singa pon haku boo layan je...muahahaha~


 hunybie

4 Comments:

  1. Nana said...
    Mudahan korang ber-2 dipermudahkan segalanya tym bersalin nnti...& sihat sejahtera both baby & mommy.. ;D
    hunybie said...
    amin...amin rabbilalamin...thanx kak...
    Mrs. Amad said...
    sume kawan2 aku da branak..yg spttnye lewat dr aku pun da tbranak..nle turn akuuuu???haiya..bby ni btul2 nk mengapril foolkan aku..
    hunybie said...
    baby nak tggu april fool day jugak kut...xpe2...yg penting baby kuar nti sihat & kuat...baru ada 'power nak menyakat org'...hahaha

Post a Comment