Tuesday, March 6, 2012

Makan-makan & ur body...

Donut - Just a minute in your mouth but forever in your body

Means: kalau kita makan, sedap makanan tu kat mulut kita juz berapa second or berapa minit je..
tapi bad effect dia kat badan kita hehehe...lama & payah untuk dibuang
Contohnya, lemak degil yang jahat & berlebihan yang melekat kat perut, kaki, lengan & paling dahsyat smpai jantung pon boleh ada lemak klo tak jaga...
tapi camne nak kurangkan nafsu makan..
especially tym mengandung ni...
teringin nak makan macam-macam...
huhuhu.....


 89.99% picca dalam lappy mesti ada makanan...oh...kuat ye haku makan~

 hunybie

4 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    selagi kita ada selera utk makan baik kita makan
    ieda said...
    setuju dikk
    nak2 big apple ;)
    tapi dah lamaaaaaaaaa tul akak x makan huhuhu
    hunybie said...
    @edura: hahaha....mslh ye selera makan tu slalu memanjang...takut berat tym mengandung ni naik mendadak...
    hunybie said...
    @kak ieda:hurm donut big apple tu mmg febret..bila sebut slalu donut ni rasa teringin nak makan skrg jugak donut..hahaha...

Post a Comment