Monday, April 25, 2011


Jumaat...bak kata org melayu
Friday..kata omputeh
Al-Jumu'ah..orang Arab panggil
 Vendredi....orang France sebut
Viernes...orang Sepanyol bilang..
 heart Friday bak kata haku
suka ari Jumaat~
sebab ye...
rehat adalah panjang...
ari jumaat gak ari last keja dlm minggu tu..

 sexy back..
hehehe...budak comey ni pagi-pagi da panggil haku...
k.yati..k.yati...ambil la gambar saya..
okey..okey...lekas posing





okeh kita stop bergambor...
kita siapkan kerja dlu...


*



*




*



yeay...tym rehat...
kita serang Mines..
nak teman budak comey ni beli kasut..
kitaorang ni juz nak temankan je..
tapi......
keluar je lift ternampak Kitschen wat SALE...
ok la biasa la kalau sale..
pegi tengok la kejap..
erk..sale baju lawa-lawa
harga pon lawa b'cuz RM 25.00 hengget sahaja
huhu..tak ada plan pon nak beli..
bulan ni duit byk nak guna utk majlis kawen haku
*tak pe..murah ja ni..bukan slalu kan...pujuk haku dalam ati..*
haku terbeli..wawawa
tapi bila haku pakai baju tu tak menyesal la plak..cess~

shopping kasut...
 ish..i tak minat la shopping-shoping ni..hahaha


testing..testing..
hurmm..
cari punya cari kasut untuk budak comey ni tapi tak jumpa yang berkenan ni ati...
ok takpe..
kita pi makan dulu!!!
yang ni adalah momen kesukaan haku..
b'cuz...
makan boleh memberi tenaga..
makan boleh mengenyangkan..
tym makan kita boleh ambil picca byk-byk..
bukti ya
 Bang, saya nak order sume ni..
sebelum makanan sampai....kita bergambar dulu..

 blurrrrrrrrrrr.......
 


nice~
 huhu...ni haku terbeli..bukan nak beli taw~wawawa
 ish bila makan nak sampai ni..
  

 yeay..muffin da sampai..
 ni pula muka excited nampak makanan
*senyuman lebar & mata tak berkedip-kedip* 




 makanan da smpai..
  saya makan dulu ye~
tym makan adalah sesi paling fokus skali..
sesi bergambar dgn automatik ye terhenti begitu shaja...
sekian, terima kasih...
bye~ 



hunybie

8 Comments:

  1. Mrs. Amad said...
    makan juga boleh MENDEBABKAN...yeahaaa!!

    hurmm..mmg i x ske soping2 ni..
    bukan..bukan..i x ske soping without my hubby..sbb ape?sbb soping lebih bermakna kalo pkai dwet die...

    muahahahah..dun tell him arr..
    hunybie said...
    hahaha...tu ang tak payah ckp..
    la ni haku da mmg debab pon...

    pandai na ang paw laki ang..
    haku repot kat fb dia bru ang taw..hahaha
    MuMMy CHoMell said...
    mcm knal jew actress2 lam ini cite.. hahahaha!!
    hunybie said...
    hahaha..ni actress fames amos ni....
    kalau tak kenal mmg tak sah...
    tp tym ari jumaat ja kami blakon sakan..
    tym makan..hahaha
    fyna said...
    wawa..time rest gi shoping..best tu..hehe suke blog ni..follow! =) keep in touch ye
    hunybie said...
    huhuhu..terharu ye...
    blogger fames suka baca blog haku..

    fyna..thanx..
    sy lagi la suka baca blog awk...
    wajib baca tiap ari..
    hehehe..lg terharu bl fyna nak follow blog comot ni
    sherah said...
    amboi happynye dia hehe.shopping ape je tadi? :P

    ade gi sale kat stage cosmetic?
    hunybie said...
    hye sherah..tak sangka awak nak komen kat blog sy...tq..

    hehehe...shopping baju ja...
    masa pi mines aritu ada sale kat elianto..harga murah...RM8 percuma 1..
    kaler chantek yg penting tahan lama...
    hurm kat mines ada makeup stage ek??

Post a Comment