Thursday, April 21, 2011

As-Salam..
ini adalah kesinambungan kekalutan cerita tunang-tunang haku...
sapa-sapa yang suka muviee suspen & kalut malut dialu-alukan membaca entry ini...
hehehe...

25 Disember 2010 sekitar pukul 7 pagi hingga 10 pagi

 budak ini pon maw bertunang..comel..

 kazen-kazen pompuan yang terchomel~

motif letak picca ni.???

tym ni tiada gambar tuan punya blog..
hal ini kerana muka haku tym tu hitam legam
akibat penggunaan masker dalam picca di atas
masker ni memang baguih yang amat..
rasa bila tarik masker terasa segala mak tok nenek sel-sel kulit mati & kotoran yang lain tercabut..
tapi seyes sakit gila bila tarik masker tu..
kebaikan memakai masker ni sebelum make-up ialah foundation & bedak yang kita pakai akan rata & chantek...
tapi jangan la korang pakai hari-hari sebelum make-up..
nanti kulit muka menjadi nipis & kering..
masker just pakai 1,2 kali sahaja dalam seminggu ye kawan-kawan...
ramai yang review produk ni..
sume komen yang molek-molek belaka..
hat tu yang haku berani pakai..
antaranya ialah fyna..
blog dia ni ari-ari haku baca..
suka punya pasal..

25 Disember sekitar pukul 10 pagi hingga 1 petang

ex-ofismate yang dirindui

tima kaseh b'cuz datang..
tahu korang kena keja aritu..
tapi korang tetap datang nak meriahkan majlis...

wakil kazen bergambar dengan rakan-rakan tersayang

sowi tak ambik gambar dengan korang..
takut korang trauma tak leh tido malam..
sebab ye korang bergambar dengan orang minyak
hehehe...tym ni masker tak bukak lagi..

25 Disember sekitar pukul 1 petang hingga pukul 3 petang


huhu..
abih ja sembayang zohor..
terussss tempek-tempaek muka dengan bedak & make-up banyak...
hehehe...haku make-up sendirik ja..
sava bajet kedekut punya pasal & nak try skill memake-upkan diri sendirik
dengan mempraktiskan tutor kat youtube & tips daripada kawan-kawan seperjuangan...
haku try & error make-up kat muka haku...
biarpon tak sechantek profesional..
haku puas ati...
hehehe..


 tada...da siap..hasil contang-conteng haku


erk...adek tersayang yang terlebey tinggi dari kakak

sebelum rombongan tunang-tunang sampai
sesi gilo bergambar yang amat rancak telah berlaku
enrty ni memang banyak gambar
hehehe

 nanti posing camni pastu camtu....okeh haku yang menurut perintah..hehehe



 mangsa buli yang hampir nanges sebab terlebey posing maut


huhuhu...terima kaseh kerana tabahkan ati melihat entry yg penuh dengan gambar ini



to be continued....

hunybie


4 Comments:

  1. Rin_Aff said...
    I like ur Baju...chantek!
    Tuan die x yah ckp laa...mmg dah cun melecun...
    Hehe...
    hunybie said...
    hehehe...thnx k.zu..
    cun tang make-up tu ja..
    mmg tak brani nak letak gambar tym tak make-up..T_T huduh~
    mizz aisah said...
    o yeaa oyeaaa ada gambar sayer :p
    hunybie said...
    makcik....bila nak follow k.ti???

Post a Comment