Friday, June 24, 2011

teddy bear adalah sangat chumel...
badan ye yang gebu-gebu..
memang mengundang kegeraman...
tetiba dalam ati ada taman..
lalu ramai yang akan menerkam dan memeluknya sekuat ati...
skali peluk memang berat untuk nak lepaskan..
cian teddy bear..
jadik mangsa nafsu serakah manusia..
expeceli kaum hawa..

haku pon sama..
teddy bear mmg membuatkan haku menjadi lemah lembut dan sifat kewanitaan haku akan terserlah...
 "ohhhh........comel ye teddy bear ni....nak peluk..nak peluk.."
tapi ini hanya berlaku di siang ari...
pabila malam menjelma...
sikap buas haku akan menjelma...
pantang ada mahkluk chumel tu..
haku akan rembat keluar dari bilik..
adek pompuan haku adalah peminat tegar teddy bear ni akan seludup benda tu masyuk ketika haku tido..
bila haku terjaga haku akan menjerit dan melempar teddy tu tanpa rasa bersalah..
esok arinya baru haku mintak maaf kat teddy bear tu...


 Apink somi terchenta pon pernah tnya haku nak teddy bear ke tak??
sambil jarinya menunding ke arah bear yg besar...chomel.. dan lembut itu...
haku hanya geleng kepala..
sambil jawab"tak mo...bie belikan la kasut ke..handbag ke..baju ke.."
Apink yang keheranan berkata "Aik..ingatkan suka teddy besar gedabak ni"
haku dengan muka sechomel-chomel ye menjawab..
"huny suka tym siang ja...mlm2..huny takut..teddy tu mcm pandang-pandang, jeling-jeling kat huny..macam huny slalu buli dia plak..tak mo la.."
"erk bukan huny slalu smackdown ke teddy ecah" jawab Apink tanpa bersalah mengempar gempurkan perangai buruk haku..

smlm semasa bermukabuku di lappy..
tetiba adek haku yang kurang chomel suruh haku join contest pasal bear ni..
dan budak kurang chomel itu menyuruhpaksa haku untuk mengundi picca dia dlm contest tu...
ceh...bukan nak suruh haku join kan..kan..suruh haku vote lerrr tu..
contest yang dimaksudkan adalah jeng..jeng..jeng..


 * 




*


CONTEST: "FOTO TEDDY BEAR PALING GLAMOUR" 
 dan syarat-syaratnya ialah..
1) Contest ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat.
2) Syarat pada gambar adalah perlu ada teddy bear bersama anda skali.. Gambar teddy bear semata-mata tidak akan diterima.
3) Apa jenis teddy bear diterima. Tiada masalah.
4) Pertandingan berlangsung bermula hari ini (9 Jun 2011) dan berakhir pada 7 Julai 2011 (11.59mlm).
5) Anda perlu hantarkan gambar contest ke email teddybearmalaysia@gmail.com. Nanti saya akan upload ke album ini. Jangan lupa bagitau sekali NAMA, NO.HP dan Tajuk Gambar anda.
6) Apa yang anda perlu buat adalah promote gambar ini kepada rakan-rakan anda di Facebook dan minta diorang 'Like' gambar anda.(fanpage dia da mencecah 11,632org..ramai jugak yg minat teddy bear ni )
7) Pastikan rakan anda di Facebook telahpun 'Like' Fanpage "Saya Suka Teddy Bear" ini sebelum mengundi.
8) 2 Gambar yang paling banyak 'Like' akan dikira sebagai pemenang. Hadiah adalah Shy Bear yang comel seperti gambar di atas.
9) Seorang peserta hanya layak untuk hantarkan satu gambar sahaja.
10) Keputusan pemenang adalah muktamad. Sebarang rayuan tidak akan dilayan.


jika anda ingin mengundi beliau sila klik di sini dan tekan button like..



picca ni pon haku nak undi..tapi dia ni bukan peserta..tuan punya fb fanpage atau peminat fanatik bear kut..jiwa dia mmg sama dgn jiwa haku tym malam-malam bila jumpa bear...alahai suka la picca ni..



picca ni tak yah undi...hahaha..ini hanya sbg bahan bukti yang haku ni suka & cair akan kechomelan teddy bear..juz malam ari ja haku memang tak boleh memandang bendalah ni..tetiba aura keseraman menjelma..
eee..seram~
muhahahaha~

p/s to adek pompuan yang kureng dicintai: kak ti da vote ang..kalo ang menang jgn lupa belanja makan..kalo tak..kak ti akan rebus bear ang sampai masak..muahahaha~

hunybie

2 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    anum suka bear
    lagi2 kalau yang baru beli
    suka ium2 dia.dah ar lembut.
    time tido memang peluk betui2.tapi dah tdo terus lupa.silap2 kena sepak bear tue ke bawah.
    hunybie said...
    hah..join la contest ni....
    sesuai...sbb minat..
    k.yati kureng cikit..
    suka sat ja..pastu rasa cam nak karate manja-manja dgn bear tu..

Post a Comment