Tuesday, June 28, 2011

overdose buzy...
extremely tired...
but have a lot of happy...

 ari sabtu yang memang haku tak duk rumah langsung..
asyik kuar memanjang...
balik umah salin baju pastu kuar balik..
letih...tapi bila kuar dgn Apink somi terchenta,
berjumpa kawan-kawan opis yang disayang..
ari sabtu yang buzy & meletihkan tu menjadi ari yang mengumbirakan..


yeay famili day~


snap dulu picca kenangan sblm acara dimulakan..





ni pula sesi bergambar dengan rakan-rakan ofis semasa game untuk kanak-kanak riang sedang dijalankan..
game untuk org dewasa lambat lg..
so while nak tunggu tu haku nak jalankan operasi menculik budak-budak comey & paksa rela depa ambik gambar dengan haku..
hahaha...
budak-budak yang haku culik mmg comey belaka..
eee...cam nak cubit-cubit je pipi..
tapi takut nanti pipi haku lak kena cubit oleh mak depa..
huhuhu..


 muahaha...ni la mangsa haku yang pertama

 bagi kat Apink hubby terchenta


 acting mcm budak ni anak kami..
tapi seyes nama mak & ayah budak ni adalah sama dengan nama haku & Apink..
means budak ni anak kami la..muahaha..suka ati haku ja..


ni pula operasi nak culik mangsa ke-2..

teknik yang mantap perlu ada untuk menculik budak yang comey untuk bergambar dengan korang..
umpan depa dengan belon..
pastu cepat-cepat bergambar tanpa rela budak comey tu..
muahaha...

hahaha...teknik menjadi...





ni pula game untuk peserta dewasa..
ye gaya haku ja lebey..
tym maen game haku hampeh ja...muahahaa...




wawawa..haku dengan Apink tak satu group...
tapi haku jadik tukang sorak Apink dari jauh...hahaha..
sorak la sangat..
hahaha..


habis ja game...upacara penyampaian hadiah..
makan-makan..pastu abih la sambutan famili day ofis haku..
tapi kami sambung pulak famili day kat tempat lain..
yeay..kami berkara-oke-tak-oke pulak..
hahaha..masing-masing nak tunjuk bakat nyanyian tak bertauliah..



pas karok lak Apink boleh pulak bawak haku pegi memancing..
haku yang da flat letih giler..
teman la juga Apink memancing..
biar pon tak teror tapi seronok jugak bila nampak Apink dapat ikan..
pastu bergambar bajet macam haku yang dapat ikan tu...
muahaha..

hunybie

2 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    memang happening.
    lagi2 gambar yang terhasil super duper cantek.harus mengaku laju2 tue gambar sendiri.
    balik tue mmg letih.terus nampak bantai jek.
    penat sekali-sekala.bab mancing tue akak kena support laki.daripada dia mancing orang baik mancing ikan.hehehehe
    hunybie said...
    hahaha...best btul aritu..
    lgpon mmg bukan slalu kt dapat kumpul tym cuti..
    hahaha laki k.yati tu mmg kaki pancing btul...
    pastu nak jdkkan hobi k.yati mcm hobi dia..
    siap beli joran kaler pink plak tu..
    aduyai...da xleh tolak da pasni kalo dia ajak memancing..

Post a Comment