Wednesday, January 11, 2012

ni ceta holiday tahun lepas...
kejadian yang berlaku pada 3 Dis 2011....
tapi sbb malas punya pasal..
baru arini nak post kat blog...
sangat malas...
tapi bila rajen da datang....
tak kira haku nak hapdet gak...kihkihkih...

 tumpang lalu ye...

Sila tahan nafas & hembus di penghujung gambar nanti~
(Motif : nak habaq gambar adalah extra banyak giler...)


















 hahaha...
ni adalah entry yang paling banyak gambar...
biar pon tengah pregnen 4 bulan tym ni tapi semangat untuk bergambar suka ria amatlah tinggi..
Apink hasben tersayang cukup risau bila haku beria-ia nak jalan ke sana sini...
hehehe..sebab sebelum ni haku alah teruk so slalu je duk terperap kat umah..
tu yang da sihat ni haku lepas la dendam kesumat haku kat Cameron Highland ni..
alhamdulillah, haku sihat ja masa kat sana...
apakah ini petanda agar Apink & haku tinggal saja di Cameron ni??hahaha...
tapi haku limit gak pergerakkan haku tym bercuti ni..
tym berjalan-jalan tu haku akan berehat kejap..
jalan sat pastu berehat sat, pastu sambung jalan balik...
hehehe...
seb bek anak mama dalam perut tym tu tak meragam sangat..
sayang kat baby mama ni..muah~

hunybie

3 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    baby dlm perut pun tau dia ngah berjalan.tue yang molek jek.hehehehe
    hunybie said...
    This comment has been removed by the author.
    hunybie said...
    hahaha...seb bek baik baby ok je dlm perut..alah k.yati pon xteruk tym tu...hehehe..sronok plak..leh la plan g tmpat laen plak...

Post a Comment