Wednesday, January 18, 2012

Tempat: Dewan INSPIN (sapa-sapa duk area alor setar taw la kat na tempat tu)
Tarikh: 4hb Mac 2009
Masa: antara pukul 9 hingga pukul 11 pg camtu

Wah...mesti korang ingat haku ni detailed person smpai tarikh, masa haku & Apink comel kan nama ni, tapi ni bukan nm sebenar beliau bertemu pon haku hengat..
Padahal bukan men lagi perangai pelupa haku ni..
Aritu merupakan tahun ke-2 haku sambung kontrak sebagai PPH..

Apa tue PPH???
PPH tue adalah ......... huhuhu
Hurm ada tak PPH yang jadik blogger??
Kalau nak tahu pi la tnya blogger tu..hahaha..
 Haku nak sambung balik ceta kat atas tadi..
Budak Apink ni budak baru yang diambil sebagai PPH..
So pertama kali jumpa memang tak perasan sangat budak ni..
Haku lak bz dengar taklimat masa ari orientasi tu..
huhu.. haku memang bdk baik kan
*tipu..tym tue aku duk menyembang dgn member aku..hahaha..*
tapi tym budak-budak baru perkenalkan diri memang kami ambik perhatian..
tapi still haku tak hengat bila dia perkenalkan diri...
apa yang dia bebelkan lagi la haku tak hengat..

So dengan ini....
haku istiharkan hari tue adalah ari pertama haku berjumpa budak Apink..
Jumpa ja tapi tak berkenalan lagi...
Bertegur sapa pon tak lagi...

tercipta untukmu by Ungu adalah lagu febret...erk...tetiba ja..hahaha..


biarpon satu pejabat tapi kami berdua hanya bertegur sapa hanya selepas sebulan bekerja..
itupun berbincang pasal kerja..
haha..haku ni mmg tak peramah..
tapi dia da mula femes kat pejabat..
tukang kacau akak-akak kat pejabat..
ada je yang jadik bahan Apink untuk mengusik orang pejabat...
tapi sebab perangai tak-hengat-dunia-klo-bab-mengusik Apink la yang menjadikan kami teman tapi mesra lah sangat..hahaha...
hehehe...tak sangka Apink my kesayangan yang menjadi teman hidupku...
tapi haku sangat bersyukur kerana dialah suamiku~

hunybie

4 Comments:

  1. Edura Hanum said...
    kkdg kita xsedar orang sekeliling pun blh jadi teman hidup kita.itulah jodoh namanya
    Ini Kisah Kami said...
    semoga berbahagia hingga ke syurga~~
    peace..
    hunybie said...
    @anum: tu la..xsangka tp skrg bersyukur sgt2 tu la jodoh k.yati...mudah2an anum pon berjumpa dgn jodoh yg terbaik utk anum..amin~
    hunybie said...
    @k.zu :thanx...amin...harap2 begitu la hendak ye..yati pon doakan agar k.zu bahagia slalu dgn famili tercinta hingga ke syurga...peace :)

Post a Comment