Wednesday, March 2, 2011



Celebrate  hari kelahiran atau hari makin tua rakan...hahaha..
Hye Emily..kamu da makin tua..
Tapi kamoo tak leh lawan tua k.yati..hahaha..
*statement yang boleh dibanggakan ke??*

Ni sesi bergambar dengan bufday girl
*
*

*
Saat melangkah ke tempat kejadian

Yummy...secret recepi..tapi bukan celebrate kat sini tapi kat tempat lain..
Kehepian terserlah di ari kejadian..hahaha..


Diantara kek-kek yang hadir...

1 meja penuh dengan kek..*kami bukan tamak..kami suka makan je*
hahaha...


Sesi menyuap bufday girl


Menyuap bufday girl dengan kemesraan
*niat di hati nak bagi bufday girl sama tembam dengan tukang suap*
hahahahahaha...*gelak jahat*



yeay...2nd dish da smpai..



B'cuz kek da potong siap..bufday girl buat uapacara potong pizza..
Seb bek xbuh lilin kat pizza tue..

Kungfu pizza..


Haku nak ngap sekali gus..
Makan dengan lahap ye



Makan dengan eppy



Makan dengan concentrate


Makan dengan kesopanan



Makan dengan senyuman


Oh pizza hut~



 Appy ending..cuz perut da kenyang



Hahaha..sesuka ati haku ja mintak adek yang keja kat piza tu ambik gambar..


Seb bek dia layan..
So nak suruh bos pizza hut bagi budak tu anugerah pekerja cemerlang..bleh??

Tapi yang paling shuweet adalah budak bufday girl..

See...
Balik-balik ofis ja dia buh picca ni...another shuweet memories of us..



Hehehe..itu cerita 25hb Februari aritu...
Arini lak haku nak join contest..
contest  “JANGAN PANDANG CAMERA!!!”
*
*


*
Haku telah ditag oleh MamaDarwisy

*



*



*
Hoho...ini gambar yang haku pertaruhkan utk join contest tu
Picca ni diambil semasa haku join contest "Gambar Pandang Kain"..
Hahaha...*tipu*
Jom join contest ini beramai-ramai.. 



hunybie

2 Comments:

  1. Mizz M said...
    lap yu.....poreber...hehek..
    bez giler dapat celebrate..sapo x nak mkn free...???
    hehehehhee
    hunybie@blog said...
    hahaha...lap u gak...
    thnx emily blnja makan kek..
    nak slalu blnja pon xpe...

Post a Comment