Friday, April 6, 2012

wishlist & peachy hunter~

hurm tengah survey kaftan & jubah kaler peach...
tapi masalah ye bila survey kat tenet non-hado-yang-berkenan lak...
bila berkonan plak..out-of-stock la~
mahal sangat la~
tapi sronok la plak survey baju kat online ni...
macam gi bershopping lak..
boleh setakat cuci mata...
nak beli tu tak tentu lagi..
hehehe....


erk...tersilap survey la plak...tapi cantik ye kaler lipstick ni..peaaaachyyyyy~


wah~.....sekadar untuk pandang-pandang & jegil-jegil~
 

nampak simple & chantek..tapi patung tu a little bit creepy~


yang ni pon chantek yang amat~

nice~
huhuhu...designer terkenal tu~


wow~ juz leh rambang mata...tapi nak beli tak tentu lagi..kihkihkih...

hunybie

2 Comments:

  1. Nana said...
    nice color...
    tema rayer2012 kew...???
    hehe
    hunybie said...
    hehehe...untuk cari baju untuk kenduri adek, adek ipar & merangkap baju raya gak..jimat kan...hahaha....

Post a Comment